HTML

Köszönjük a Prospero Könyvei Kft. támogatását!

2014.04.28. 10:09 Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

Bensőséges átadási ünnepségre került sor április 16-án az Alapítvány irodájában.
A Prospero Könyvei Kft és ügyfelei nevében már többedszer jött el Janzer Frigyes ügyvezető, hogy átadjon emléklapot az Alapítvány és rajta keresztül a Heim Pál Gyermekkórház gyógyító munkájának támogatásáról. Az adományozó 1.530.526 forinttal támogatja a Kórház Központi Sterilizálója pályázatának megvalósulását, egy ultrahangos mosogató megvásárlását.
Ez az eszköz rendkívül fontos, elsősorban a műtétes osztályok számára. A kórházi munka minden területén használnak kéziműszereket, de legnagyobb mértékben műtétek közben. A betegellátás során elszennyeződött műszerek tisztítása, fertőtlenítése során van kiemelt szerepe ennek a műszernek, hiszen a másnapi műtétek elvégezhetősége nagyban függ a Központi sterilizáló munkájától.
Köszönjük a Prospero Kft támogatását és reméljük jövő évben is támogatják az Alapítvány és így a Kórház munkáját.prospero.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://heimalap.blog.hu/api/trackback/id/tr676094219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása